If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как да разбера кой модел ми е централата за Еърбега
Как да разбера кой модел ми е централата за Еърбега
Как да разбера кой модел ми е централата за Еърбега. Питам за да мога да я прегледам с FiatECUScan-a, че имам грешка пък излизат 6 модела. Колата е 156 2.0тс 155кс 06.1999г с 4 еърбега.
Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ
най-лесно ще е да й погледнеш парт номера.....или да провериш в ЕПЕР с какво е излязла от завода....всичко друго е предпоследно....(дори и това с ЕПЕР-а, де)
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Как да разбера кой модел ми е централата за Еърбега. Питам за да мога да я прегледам с FiatECUScan-a, че имам грешка пък излизат 6 модела. Колата е 156 2.0тс 155кс 06.1999г с 4 еърбега.
Лесно е колега цвят на буксата жълта оранжева каква е
Така и направих и се оказа "Allied MY 97 Airbag (2F-2P)" както и предполагах. И излезнаха 2 грешки:
01-ECU и 02-ECU
втората се изтри ,но пишеше че и сама се трие и не е много важна.Ама 01-ECU си остава.Информацията която излиза отдолу за грешката е много обща и не знам как мога да я оправя.Дайте някакъв съвет.
Comment