Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да разбера кой модел ми е централата за Еърбега

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как да разбера кой модел ми е централата за Еърбега

Как да разбера кой модел ми е централата за Еърбега. Питам за да мога да я прегледам с FiatECUScan-a, че имам грешка пък излизат 6 модела. Колата е 156 2.0тс 155кс 06.1999г с 4 еърбега.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Като помислих малко стигнах до извода че трябва да съм с "Allied MY 97 Airbag (2F-2P)"

Comment

най-лесно ще е да й погледнеш парт номера.....или да провериш в ЕПЕР с какво е излязла от завода....всичко друго е предпоследно....(дори и това с ЕПЕР-а, де)
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
        Как да разбера кой модел ми е централата за Еърбега. Питам за да мога да я прегледам с FiatECUScan-a, че имам грешка пък излизат 6 модела. Колата е 156 2.0тс 155кс 06.1999г с 4 еърбега.
        Лесно е колега цвят на буксата жълта оранжева каква е
        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
          А що не ги пробваш всички?
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Така и направих и се оказа "Allied MY 97 Airbag (2F-2P)" както и предполагах. И излезнаха 2 грешки:

01-ECU и 02-ECU

втората се изтри ,но пишеше че и сама се трие и не е много важна.Ама 01-ECU си остава.Информацията която излиза отдолу за грешката е много обща и не знам как мога да я оправя.Дайте някакъв съвет.

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
            Лесно е колега цвят на буксата жълта оранжева каква е
            това за буксата не го разбрах.

Comment

Working...
            X